Monday, October 13, 2008
Temporada de bolets (setas)
Doncs sí, hi ha bolets a la Xina i a més a més són bons!!!
Ingredients:
Dos cullerades d'oli (cucharadas de aceite)
Una culleradeta de pebrot vermell (cucharadita pimentón)
Mitja culleradeta de pebrot vermell picant
Dos guindilles i un chilli
Uns quants alls tendres (ajetes)
4 dents d'all (dientes de ajo)
Sal al gust
i bolets xinesos!!!
BON PROFIT!!!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
des quan els "ais" tenen dents? a Olot sempre ne'm dit grans d'ai.
Dels grans en dius dents, i del bitxu guindilla? Ara sí que veig que t'ha frapat l'estada madrilenya ;)
Salut i empenta!
he, he, he...
Es el q té ser taaaaann multiculti!!! (broma, eh!!!)
El q passa es q volia posar-ho amb gallec, dente de allo...!
Post a Comment