Monday, September 03, 2007

5 dies per entrar a Matrix

Per les festes del Tura cada any una criatura,
per les festes d'Olot
cada any un borinot!

Ja són aquí, falten pocs dies. Això es nota en l'ambient, a la feina comença a ser el principal tema de conversa, et saludes amb la gent amb un mig somriure i dius "i per festes, què?", resposta unànime "bufff". La setmana passada totes i tots esperàvem que arribes Santa Sabina perquè és quan surten totes els actes, fins al moment tot eren especulacions, presumptes "enterats" que sabien... però apart dels grups (realment el que menys m'importa) tot estava bastant a l'aire. Això era particularment cardat pel grup de gent que muntem el birracrucis, ja que no ho volíem fer coincidir amb la turinada ni amb el correfoc.

Finalment la cosa queda així: el divendres hi haurà el birracrucis (heu de pillar bitllet per anticipat, ja que aquí no es comparteix el mam, tenim set), el dissabte correfoc i correbou, el diumenge la turinada i el dilluns final de festa. Com veieu aquest any dura pocs dies, però intentarem gaudir-los intensament. Segurament molts no podrem fer tots els dies ja que hi ha exàmens, feina, compromisos... personalment, el divendres el viure (amb el mòbil parat) a l'exili barceloní, però arribaré el dissabte per obrir barraques.

A nivell d'activitat política, la campanya de Maulets durà a terme una ambientació dedicada sobretot al tema de les drogues i a lluites vàries. Apart, l'11 al matí tindrem feineta, amb l'acte clàssic (mireu la imatge del lateral) i amb tota la ressaca acumulada, que haurà de resistir fins després de la mani de Girona. Per la seva banda, la Greda Col·lectiva i Independentista, repartirà propaganda del seu acte de presentació del proper 21 de setembre.

Doncs au! Us espero a totes i a tots per festes!


1 comment:

Anonymous said...

Tinc un dubte!! Ets tu??