Thursday, January 24, 2008

Mmmmmmmmm! q bo!!!

Em pensava ben bé que el primer escrit de caràcter culinari seria sobre un cocido madrilenyu o les clàssiques tapes, però no. La notícia és que avui he fet un Rissoto (s'escriu així?) espectacular. Tot ha començat perquè hem plegat de classe més aviat i, de seguida, he pensat, p q no cuino alguna cosa?? Dit i fet, he arribat a la cuina, he anat a pescar un llibre de receptes que havia fullejat un dia, he obert els armaris i la nevera, et voilà, he encès els fogons.

Primer de tot he agafat cirereta i l'he escaldat amb oli en una paella. Quan ha estat ben dauradeta l'he tret. Seguidament hi he posat la ceba (tendre, pq no en tenia d'altre...) i al cap de poc els alls talladets. Finalment, oju al dato, hi he posat trossets de potes de cranc (surimi) i angules petites. Quan tot ha estat rossejat al seu punt li ha tocat el torn a l’arròs.

Amb l’arròs també ros hi he anat tirant el caldo i he anat remenant. De cop he pensat "una mica d’ametlles quedarà de collons" i hi he anat posant trossets d'ametlla.

Finalment, quan l’arròs estava gairebé fet, hi he posat una capa de formatge per sobre, que s'anava fonent. Una vegada mig fos, he envoltat el formatge amb l’arròs i l'he servit al plat. Boníssim!!!! Tan bo que abans de tirar la foto ja me l'havia cardat....



2 comments:

Anonymous said...

No sabia que fossis un gran cuiner! ;-)

Anonymous said...

Ritxi,

que ja et coneixem!!! I lo de la foto encara cola menys!

On el vas menjar? Al Txistu?

Salut!