Friday, October 31, 2008


L'altre dia vaig anar a visitar el temple del Cel. La veritat es q no està malament, és un complex molt gran amb una zona central (la de la foto), però com q de fotos del temple de Cel en podeu trobar a internet i jo tenia un dia gris, doncs us presento l'altre cara de la visita!




Primerament, mostrar-vos aquest cartell, q donada la situació de tenir l'Etheria a no sé quants de mils de quilòmetres, doncs em va semblar molt convenient tirar la foto...



Segona, m'encanta q tots els xinos (i les xines) es quedin tiesos quan els retraten... No mouen cap músucul, ni respiren, tenen la mirada fixa... com un cadàver!



Tercer, un urinari per a minusválids, però per pixar dret! Quins arratrassats... Per mi q els hi devien dir: ara venen els jocs i s'haurien de posar lavabos per a minusvàlids i tal dit, tal fet.



Quart, us imagineu entrar al monestir de Poblet i trobar una tele gegant de 10 metres per 8??? i a més passant pelis de ninjes? doncs sí, enganxat a la muralla del complex principal un supertele i el millor, centenars de jubilats flipant!





Cinquè, és obvi q la Xina està farcida de xinesos (d'acord, Catalunya també) però és brutal veure legions de jubilats amb la seva gorreta de color. Resulta q la INSERSO xinesa els hi paga aquests viatges i ells, vinguts del poblet i arribats a la capital, no es deixen de meravellar del desenvolupament xinès. Realment, com comentava un, com si entrèssin a la dimensió desconeguda!

No comments: