Tuesday, November 20, 2007

Acte de presentació de la Greda a Besalú


El proper divendres dia 23 de novembre a les 8 del vespre es durà a terme la presentació de la GREDA a Cal Campaner (al costat de l’església) de Besalú. Aquest serà el primer acte de l’entitat fora de la ciutat d’Olot i encetarà les presentacions de les noves assemblees locals que han anat sorgint les darreres setmanes. A més, serà també el primer acte després de la I Assemblea Comarcal del col·lectiu, a on es van escollir els diferents òrgans de l’entitat i es va traçar un pla de treball pels propers mesos.

La Greda es defineix com una entitat que neix per aglutinar en un mateix nom i espai a joves, estudiants, treballadores i a totes aquelles persones amb sensibilitat cap a la justícia social, l’alliberament nacional i l’ecologisme. Té com a punts principals la dinamització del teixit associatiu de la comarca, la reivindicació de la cultura popular catalana entesa com a forma de vida i no com a mer folklorisme, la defensa del territori i l’esdevenir un altaveu de la gent que vol construir una comarca més viva, responsable, solidària i lliure.

L’acte està obert a tothom i comptarà amb la presència d’un portaveu de l’entitat i representants de la Greda de Besalú. Seguidament podrem gaudir d’un aperitiu per a totes les persones assistents.




6 comments:

Anonymous said...

A veure si us va bé!
El 24 fem acte a Figueres de la campanya pels encausats a l'AN.

Pau

Anonymous said...

A veure si us va bé!
El 24 fem acte a Figueres de la campanya pels encausats a l'AN.

Pau

Anonymous said...

Felicitats per la iniciativa!!

Però no feu cap planteig de montar la CUP a la Garrotxa?

Miquel

Ricard said...

De plantejat o ho està, a veure com ho fem...

Alba Danés said...

Faig el xafarder per aquí de tant en tant, i avui vull dir que...
"CUP Garrotxa" que bé que sona!

ànims amb els projectes i amb el fred ;)

Anonymous said...

Endavant amb aquest nou rojecte,
l'important és fer feina.
Salutacions des de Ponent,
Visca la Terra!