Friday, February 29, 2008

D'excursió a l'Escorial



Ja han passat els exàmens, concretament els vaig acabar el divendres de la setmana passada. Van ser uns dies de molt d'estrès perquè aquí el que és realment important no és la nota, sinó la posició q quedes en rànquing total. La publicació de les actes serà el dia 4.

Aquesta setmana hem estrenat "nou curs" amb nous professors i assignatures. En general estan força bé, però són una mica més pal, més teoria. Les assignatures que hem fet de moment són: Entorn Internacional, Fiscalitat Internacional, Finances Internacionals, Màrqueting Internacional, Estratègies Internacionals i Anàlisis de Països. Encara falten algunes assignatures, però ja les anirem descobrint! Ah, per cert, ja he començat el projecte d'internacionalització, és sobre una empresa d'arquitectura de Barcelona (una altre excusa per pujar!) que vol establir-se al con sud, la costa adriàtica o el magrib.


Avui divendres els de Coreà no teníem classe i hem anat d'excursió. Jo havia quedat amb una per practicar xinès i, per tant, hi he anat més tard. De fet quasi que millor, perquè amb la broma han decidit anar al Valle de los Caídos i clar, a mi com que molta gràcia no em feia i menys pagant. Però perquè no perdéssim de vista de l'Espanya “Eterna e Imperial”, hem anat a dinar (hi havia la taula dels puntuals i la dels tardons, sabeu quina és la meva, no?) a l'Escorial i jo, per acabar de casar-ho tot plegat, he menjat morcilla. Després de dinar hem anat a fer un vol pel poble (sí, sí, apart de l'edifici hi ha un poble!), que no tenia res de l'altre món. Finalment hem trobat un bar irlandès anomenat el Sapo Rojo i hi hem fet unes pintes fins ben entrat el vespre.

I avui, per acabar de rematar el dia, anirem a casa una del Màster a fer botellón! [nonstop]