Friday, May 02, 2008

Llibertat Franki


Feia molts de dies q no escrivia, però aquesta notícia m'ha deixat fred. El cas d'en Franki, un jove de Terrassa, implicat en el teixit associatiu de la seva comarca, ha estat empresonat. La causa? Doncs haver fet un estrip a la bandera espanyola de l'ajuntament de Terrassa. Un judici on no es va poder provar cap del fets que se li imputaven. Resultat: 2 anys i set mesos de presó.


De debó, encara hi ha gent q es creu q l'estat espanyol es democràtic?? Algí dirà que això és un fet aïllat, que no es pot castigar a tot un estat per un "excès". Doncs no, amb tota la meva ràbia no. No es pot anar posant gent a la presó per una puta bandera (ni que sigui la meva) i a més, aquests excesos, en determinats àmbits no són anecdòtics, sinó la norma. Recordem que al País Valencià s'ha matat a gent, apallissat, cremat locals... només pel fet de defensar una opció política diferent. I aquí si que mai (malgrat les pallisses, morts, atacs amb bomba...) mai no s'ha condemnat a ningú en ferm. Recordem el cas de l'assassí d'en Guillem Agulló, que no va cumplir ni la meitat de la pena i que ara es presentava a les elecciones (sense haver-se penedit de res) per un partit Ultra (aquests sí que no els il·legalitzen!!). Podriem citar més exemples, com les multes, les anades a l'Audiència Nacional, les persecucions, les amenaces, les càrregues policials, els dessallotjaments... O el cas de l'Èric Bertran, o els que van cremar la bandera espanyola, els joves de Torà, els tres de Gràcia, el cas d'en Toti... Tots casos flagrants de persecució política.


Malgrat tot però, l'Esquerra Independetista i els moviments populats avancen. Som més i estem més preparats políticament, estem aconseguint trencar el tall generacional que patía l'independentisme revolucionari més enllà dels trenta anys, les CUP es consoliden i avancen pel territori, organitzacions abans antagòniques van confuint en nous espais d'unitat... En fi, com diu en Titot: Si perdem, es perquè sempre hi som!


Si voleu podeu anar a llibertatfranki.org i mostrar el vostre suport.


LLIBERTAT FRANKI DE TERRASSA!

3 comments:

Marc August Muntanya Masana said...

Vaia tela...

Jo ja havia sentit del cas, i havia vist algun mural a Celrà.. però no pensava que la justícia espanyola actuaria amb tanta impunitat.. (innocent de mi..).

Des d'aquí dalt m'he anat assabentant de tot i la veritat és que n'hi ha per treure's el barret davant dels jutges, dels polítics que callen i tota aquesta gentussa.. molt bona feina.

De totes maneres avui m'he alegrat de veure que al Polònia van colar-hi el cas de'n Franki en un gag.. està bé que s'impliquin..

Apa, ànims i endavant!

www.peredelescabres.blogspot.com

Anonymous said...

"Un exiliat li deia a l'altre..."

;)

Sobre en Franki, sembla que li donaran el 3r grau... Una manera tímida de reconèixer com l'han cagat. Encara que no és l'anul·lació de la sentència, si passés seria una victòria igualment: hauríem doblegat l'estat espanyol. Una vegada més.

Una abraçada, companys!

Salut!!

Trencant les cadenes said...

És una vergonya. L'estat espanyol ens intenta intimidar i fernos desistir en les nostres protestes cap als nostres opresor, i només aconsegueixen que la flama cremi cada cop amb més força.
SALUT