Friday, October 10, 2008

Primers dies a Beijing + Pis

Hola!!
Els primers dies a Beijing han estat una mica atrafegats. El tema de buscar pis ha estat un pal, com sempre, i de moment (i per uns quants dies) em quedo en un pis habitat per una italiana. El pis es gran, amb un menjador de 40 m2, unes habitaciones també grans, edifici vigilat 24h, en un zona xinesa, etc. El pis també té el seu toc artístic amb un mural del d'en Carallo (un pintor q treballa a la politècnica de València i un gran amic) fet d'imans i paisatgísitc, amb la vista del rar edifici de la CCTV. A més, estic a 10 minuts de l'academia (a peu més taxi) i en bicicleta encara no ho sé pq l'estreno el dilluns! A partir de gener potser m'instalaré a un altre pis, més aprop de la oficina.
El curs de xinès pagada amb els diners dels contribuents, per tant gracies, està situada al centre (o un dels centres) de negocis de la ciutat i el nivell del professorat és alt. Aquí m'han posat en un grup de nivell bàsic, amb una base de xinès, i que ja fa un mes que tiren. Adaptar-m'hi ha estat fàcil pq el nivell era molt baix, però no encerta ni un to a la de tres. Això vol dir q em tocarà pencar fort el tema oral (sense pensar malament).
També he anat retrobant algunes amistats que havia deixat de l'anterior visita, amb la bona notícia que la meva excompanya de pis es casava! Aquests retrobaments han estat segellats, of course, en els múltiples bars de la ciutat, que per fi tornava a visitar (com enyorava els gintonics a un euro o la tsing tao per 10 cent...). Apart, he conegut nous restaurants, com un bon tailandès i un rus. ELs bars, doncs alguns de nous, altres reformats i pocs de tancats!!

Pel que fa a l'Etheria, doncs a Turquia, amb les maletes perdudes (a hores d'ara ja les deu tenir), començant a estudiar turc i apunt d'incorporar-se a la feina, pq el seu conseller els vols fer pencar de debó. Es veu q l'anterior conseller quan entrava a l'oficina es posava les sabatilles i el batí!!!! Us deixo la seva foto d'ahir!

Zai Jian!!

2 comments:

Anonymous said...

Ricard, aquest piset de single modernillo i multiculti no fa per tu, que ets més de calçotets mig abaixats i mitjons blancs...

Miquel

Unknown said...

O Caralho é galego (som eu), igualzinho que a moza no Skype e a receita dos cogumelos com rustrido de pimentão. Que sejas benvindo, mais uma vez, á terras dos osiños. PD: porcerto, por qué non falas dos osos?