Monday, October 13, 2008

Temporada de bolets (setas)


Doncs sí, hi ha bolets a la Xina i a més a més són bons!!!

Ingredients:

Dos cullerades d'oli (cucharadas de aceite)

Una culleradeta de pebrot vermell (cucharadita pimentón)

Mitja culleradeta de pebrot vermell picant

Dos guindilles i un chilli

Uns quants alls tendres (ajetes)

4 dents d'all (dientes de ajo)

Sal al gust

i bolets xinesos!!!



BON PROFIT!!!

3 comments:

Anonymous said...

des quan els "ais" tenen dents? a Olot sempre ne'm dit grans d'ai.

Francesc said...

Dels grans en dius dents, i del bitxu guindilla? Ara sí que veig que t'ha frapat l'estada madrilenya ;)

Salut i empenta!

Ricard said...

he, he, he...

Es el q té ser taaaaann multiculti!!! (broma, eh!!!)

El q passa es q volia posar-ho amb gallec, dente de allo...!